Kérdezz – Felelek

Gyakran halljuk ugyan azokat a kérdéseket érdeklőinktől a MedMaxPro programmal vagy cégünkkel kapcsolatban. Igyekeztünk egy csokorba gyűjteni a legsűrűbben előfordulóakat, reméljük, hasznosnak ítélik majd meg.

Mióta van a DeriCom Kft. az egészségügyi szoftverek piacán?

A DeriCom Kft. 1993 óta foglalkozik egészségügyi szoftverek fejlesztésével. Először még a Praxis Pro rendszereket készítettük, de mára már a fő fejlesztési irányunk a MedMaxPro program.

Hogyan próbálhatom ki a MedMaxPro programot?

Kipróbálhatja interneten keresztül a MedMaxPro online demo verzióját ide kattintva, vagy keresse kollégáinkat az info@medmaxpro.hu vagy az 1/599-9740-es telefonszámon és kérjen demo telepítő csomagot!

Hol találkozhatok a cég munkatársaival?

Minden évben több alkalommal részt veszünk különböző konferenciákon, ahová Önt is várjuk. Rendszeresen szervezünk saját bemutatókat, ezeknek időpontját és helyszínét mindig feltüntetjük honlapunkon is a Nyílt Napok menüpontban. Lehetőség van személyes találkozásra más időpontban is cégünk telephelyén Budapesten a IX. kerületben, előzetes időpont egyeztetést követően.

Programváltásnál az adataim hogyan kerülnek át a régi programból a MedMaxPro-ba?

Felkészült kollégáink ezen a téren is nagy tapasztalattal rendelkeznek, s mindenféle programmal találkoztak már. A végleges konvertálást nálunk minden alkalommal egy próba előz meg. A próba alkalmával láthatjuk, hogy az adatok hogyan kerültek át a MedMaxPro adatbázisába, így a leendő felhasználók is sokkal nyugodtabban és nagyobb magabiztossággal vágnak bele a program használatába. A próbakonvertálás minden esetben díjmentes.

Mennyi idő alatt lehet megtanulni a MedMaxPro program használatát?

Tapasztalataink alapján a program megtanulása igen gyorsan történik, hiszen mindenki számára logikus a felépítése. Ebben nagy segítségre van a próbakonvertálás, hiszen ismerős, saját betegadatokkal sokkal könnyebb felfedezni a program funkcióit. Általában 1 hét gyakorlás elegendő szokott lenni ahhoz, hogy az alap működést már biztonsággal kezeljük.

Számítanom kell az átállásnál nagyobb időszak elvesztésére, vagy egyik napról a másikra történik?

Természetesen tudjuk azt, hogy egy-egy nap kiesés is nagyon nagy problémát és plusz munkát eredményez, ezért ez egy elsősszámú kérdés nálunk. Minden alkalommal igyekszünk úgy megbeszélni az átállás időpontját, hogy tényleg egyik napról a másikra történjen. Ha szükséges, akkor kollégáink hétvégén csinálják a konvertálást, így még nem volt olyan eset, amikor állt a rendelés a program cseréje miatt.

Tudom több számítógépen is használni a MedMaxPro-t?

Erre a válasz egy hatalmas IGEN! S azért nagy, mert rendkívüli módon a hálózatos munka úgy lett megoldva, hogy akár egyszerre több felhasználó is tudjon ugyan annak a betegnek ugyan abban az ellátási lapjában dolgozni.

Hogyan történnek a frissítések?

A MedMaxPro automatikusan letölti azokat a háttérben. A program indításakor figyelmezteti Ön arra, hogy új verzió érhető el.

Ha van egy fejlesztési javaslatom, azt meghallgatják, és lehetőség van a beépítésére, vagy süket fülekre találok?

A MedMaxPro program fejlesztésénél már az első pillanattól kezdve 25-30 orvos támogatását élveztük, akik nagy szakmai tapasztalatukkal és ötleteikkel a fejlesztőkkel közösen álmodták és valósították meg az elképzeléseket. A mai napig meghallgatunk minden javaslatot és kérést, átbeszéljük őket, amelyek ezután a frissítésekbe is bekerülnek.

Milyen segítséget kapok az indulás előtt? Oktatás, bemutató, telefonon vagy személyesen?

Kollégáink maximális segítséget nyújtanak a MedMaxPro megismeréséhez, és ehhez rendelkezésre állnak még oktató video anyagok is. Ezen felül természetesen telefonon és internetes távsegítséggel is állunk rendelkezésére minden munkanapon egészen este 8-ig. A program rendelkezik egy beépített Súgóval, amelyben akár egy-egy szóra is kereshetünk. Továbbá irodánkban (Bp, IX. kerület) személyes konzultációkat tartunk, ahová előzetes időpont egyeztetést követően Önt is szeretettel várjuk!

Van valamilyen állandó kedvezmény, amit igénybe vehetek a vásárlásnál?

Természetesen vannak folyamatos kedvezményeink, ezekről itt tájékozódhat.

Milyen modulokat ajánlanak a MedMaxPro programhoz?

A program egyik legjobb és legfontosabb modulja a CareManager (Betegkövetés). Ennek használatával lehetősége nyílik arra, hogy növelje praxisa bevételét. Bővebb információt a modulról itt talál.

Van az én rendelőm környezetében már valahol MedMaxPro programot használó orvos? Hogyan léphetek kapcsolatba vele?

Ezen információ eléréséhez lépjen a Referenciák oldalunkra, ahol egy térkép lesz a segítségére, hogy megtalálja az Önhöz legközelebb lévő MedMaxPro felhasználót.

Mi az a Várótermi Információs Rendszer?

A V.I.R. egy olyan behívó rendszer, amely arra hivatott, hogy nyugodtabbá tegye a rendelésre várakozókat, míg az Ön életét kényelmesebbé varázsolja. Plusz extra funkcióként pedig reklámozási felület is, melynek bevételéből Ön is részesül. Bővebb információt itt találhat róla.

Lehet szkennert illeszteni a MedMaxPro programhoz?

Igen. A programnak egy teljesen különálló, un. Dokumentumtár moduljának köszönhetően bármilyen – nem csak beolvasott – állomány csatolható a betegekhez. Lehet ez egy szöveges dokumentum, egy fénykép, egy ekg készülék által előállított lelet, hanganyag, vagy akár egy szakrendelőtől beemelt lelet.

Tudunk laborleleteket online beemelni a MedMaxPro-ba?

Mára már többféle illesztést is megoldottunk, amelyek képesek beemelni a laborban, vagy a szakrendelésen keletkezett dokumentumokat, hiszen ezzel rengeteg időt meg lehet spórolni a rendeléseken, és nagyon kényelmessé, és gyorssá teszi a betegellátást.