MedMaxPro funkciók, megoldások, lehetőségek

MedMaxPro

Új funkciók, segítő lehetőségek határtalan tárházát felvonultató szoftver, melyben az egyszerűség, kényelem, és praktikum ötvöződik a professzionális szolgáltatásokkal és teljes körű szakmai háttéradatbázis támogatással.


  • Betegéletút lekérdezés

A MedMaxPro programban azonnal információt kaphatnak arról, hogy paciensük milyen készítményeket váltott ki a patikában, vagy milyen TB által támogatott egészségügyi szolgáltatásokat vett igénybe. Ezen adatok az OEP szerverén tárolódnak.


  • Roadrecord (útnyilvántartó) illesztés

Roadrecord használatával könnyedén elvégezheti cégautójának útnyilvántartását, mindössze néhány kattintással. Ha szeretnék az illesztést használni, kérjük, első körben keressék fel a RoadRecord Bt-t, akik szívesen válaszolnak felmerülő kérdéseikre. A DeriCom Kft. teljesen díjmentesen biztosítja Önöknek a funkció használatát a MedMaxPro programban.


  • Csoportpraxis -Önök kérték

A Csoportpraxis segíségével nincs szükség váltogatni a helyettesített körzet és a saját körzet ablakai között, hiszen egyetlen közös páciens listán látható az összes körzet betege, és rögtön el is láthatóak. A MedMaxPro a háttérben mindent automatikusan elvégez, így a helyettesítés szinte már gyerekjáték.

  •  Hálózat - professzionális megoldás

A MedMaxPro hálózata forradalmi újdonságokat tartogat felhasználói számára, hiszen a program a hálózatban tartózkodási helytől függetlenül bárhol, bármikor használható. Az orvos és asszisztens(ek) akár ugyanannak a paciensnek ugyanabban a kartonjában is dolgozhatnak egyszerre - akár kilométerekre legyenek is egymástól - miközben folyamatosan figyelemmel kísérhetik kollégájuk munkáját és azonnal láthatják az általa bevitt adatokat. Ennek köszönhetően a betegellátási idő is rövidül, hiszen nem kell várjon egymásra az orvos és az asszisztens.

  •  Dokumentumtár - együtt, mégis külön

Nem más, mint egy teljesen új – a dokumentum-keresést leegyszerűsítő - tároló. Lényege: minden dokumentum egy helyen érhető el, legyen az orvos által kiadott (pl.: igazolások, beutalók, stb.) vagy külső forrásból származó (pl. szkennelt vagy fogadott leletek, csatolt dokumentumok, hangok, egyéb fájlok - bármilyen formátumban). A dokumentumtárban saját igényeink szerinti, tetszőleges csoportosításban (pl.: nyomtatvány típusa szerint, vagy paciensenként, stb.) pillanatok alatt kereshetünk és jeleníthetjük meg kiadott vagy csatolt dokumentumainkat.

  •  Határidőnapló - előjegyzésre és saját emlékeztetőkre egyaránt

A MedMaxPro hatékony időbeosztást és adatkezelést biztosít. Határidőnaplójában bejegyzés formájában jelennek meg az ellátások, visszarendelések, felvett előjegyzések és az általános – nem feltétlenül pacienshez kapcsolódó – bejegyzések is.

  •  Gyógyszer - interakció figyeléssel

Naprakész információk a gyógyszerek felírhatóságáról és áráról, támogatottságáról és a gyógyszer használhatóságával, felírhatóságával kapcsolatos egyéb tudnivalókról (hatás, javallat, adagolás, mellékhatás, kölcsönhatás, ellenjavallat, figyelmeztetés, információ, rendelhetőség és morfológia).


  •  Design - egy kis móka

A Windows témáihoz hasonlóan a design-modul segítségével a program megjelenése változtatható - napszak, évszak, hangulat függvényében.

Szoftverkövetés, programfrissítések

MedMaxPro Felhasználóink szerződésüknek megfelelően az interneten keresztül rendszeresen kapnak szoftver-, szakmai adatbázis-, gyógyszertörzs- és Egészségügyi rendelet-frissítéseket. A MedMaxPro intelligens kommunikációja lehetővé teszi, hogy a cégünk központi szerverére felkerülő újdonságokat automatikusan letöltődjenek, majd minimális beavatkozással, akár azonnal vagy akár a nekik tetsző időpontban telepíthessék Felhasználóink.


Képernyő képek: