Referenciák

Orvosaink véleménye a programátállás után.

Kattintson a kívánt megyére a szűrési feltételek beállításához.

Referenciák száma: 23

Magyarország megyéi Budapest Győr-Moson-Sopron Vas Zala Somogy Baranya Tolna Veszprém Komárom-Esztergom Fejér Bács-Kiskun Csongrád Békés Hajdú-Bihar Szabolcs-Szatmár-Bereg Borsod-Abaúj-Zemplén Heves Nográd Jász-Nagykun-Szolnok Pest

Dr. Fürst Ágnes -
Győr
Előző program: Praxis Pro
8 hónap használat után


A program tetszik, jobban meg kéne ismernem, erre lenne lehetőségem Önöknél, tudom, csak időm nem volt rá. A segítségadással és az Önök munkájával maximálisan elégedett vagyok.

Dr. András János -
Tapsony
Előző program: Praxis Pro
2 hónap használat után

2 hónapja használom a MedMaxPro-t. Ezidáig maximálisan meg vagyok elégedve a programmal, az előző programról való átállás könnyen ment, az új program gyorsabb, áttekinthetőbb.

Dr. Tanos Lívia -
Győr
Előző program: Viktória
10 hónap használat után

Semmi fennakadás nem volt, telefonon mindig elérhetőek, segítőkészek, a távsegítséggel mindent meg tudunk oldani.
​A sok előnye miatt újra ezt választanám, korszerűbb a Viktóriánál.

Dr. Kerényi Attila -
Nyírtelek
Előző program: Praxis Pro
11 hónap használat után

Dr. Kerényi Attila - <br>Nyírtelek<br>Előző program: <b>Praxis Pro</b><br>11 hónap használat után<br>

Több  mint 10 évig használtam a Praxis Pro-t. A szívemhez nőtt tiszta, egyszerű logikája, könnyű kezelhetősége. Az idő múlásával azonban egyre több kívánalomnak kellett számítástechnikailag megfelelni, illetve bennem is felmerült számos felhasználói igény. A változások követése olykor csak, mint „nehézkesség” jelentkezett, gyakran azonban az elavult programnyelv miatt egyszerűen nem volt megvalósítható egy-egy jó, könnyű használatot nyújtó elképzelés. Ezek miatt döntöttem úgy egy éve, hogy váltok az utódra és a MedMaxPro-t fogom használni. Nem bántam meg!
Bevallom, nem vettem zsákbamacskát. A „fogantatástól” részt vettem az új program kidolgozásában, igyekezve beépíteni kedvenc Praxis Pro-nk minden előnyét. Természetesen a MedMaxPro nem Praxis Pro. Jobb annál! Más felületen, itt-ott más logikát követ, de rövid gyakorlás után használata nem okoz nehézséget. A közelben dolgozó orvoskollégáim és az asszisztensnőik véleménye is megerősít ebben, akik egy hét után minden gond nélkül használták a programot. Használata során olyan lehetőségek, kényelmi funkciók tárulnak elénk, amit csak egy modern program nyújthat. A korszerű program mai gépet igényel. Az eszközfinanszírozási támogatás által nyújtott számítástechnikai keretösszeg bőven elegendő mind a szoftver, mind az azt kiszolgáló, kellő gyorsaságot, igazi felhasználói élményt nyújtó hardver megvásárlására.
Mint Nyíregyháza környéki praxisnak, sokat jelent számomra, hogy a MadMaxPro képes kommunikálni a megyei kórház és rendelőintézet adatbázisával. Egy gombnyomással letölthetők a szakellátásban keletkezett dokumentumok, melyek azonnal a beteg kórtörténetének részét képezik. Hihetetlen adminisztrációtól szabadítva így meg minket. Az időt így a betegek gondozására fordíthatjuk, hisz a program igény esetén ösztökél is minket erre az indikátorok figyelésével. Határozott szakmai és finanszírozási javulás észlelhető a program támogatása következtében.
A MedMaxPro-ba beépítésre került a Várótermi Információs Rendszer opcionális használata, mely csendes, nyugalmas betegvárakozást tesz lehetővé.
A program futása stabil. Nincs adatbázis sérülés, nincs „újraindexelés”, nincs „piros ablak”! A korábbi adatok konvertálása teljes. Adatvesztés nem történt, minden a helyén található. A jelentések a programból elküldhetők, csökkentve így a tévedés lehetőségét az e-jelentések feltöltésekor. A frissítések kellő időben megjelennek és kényelmesen, egyetlen gomb megnyomásával telepítődnek. Kérdés vagy gond esetén a telefonos segítség gyors, szakszerű, segítőkész.
Praxis Pro-s vagy? Szereted? Megértelek. Azonban javaslom, próbáld ki a MedMaxPro-t. Esetleg kérj a teszthez szakavatott segítséget. Használd ki az eszközfinanszírozás adta lehetőséget és csatlakozz a jelen és a jövő programjához. A program fejlesztése, fejlődése nem állt meg! Folyamatos az új ötletek beépítése. Hiányzik valami, amit a Praxis Pro-ban szerettél? Ha többen kérjük volt „praxisprósok” a MedMaxPro is egyre inkább „medmaxprós” lesz, amit ugyanúgy lehet szeretni…

Dr. Bagyinka Éva - Budapest
Előző program: VisualIx
2 hónap használat után​

Dr. Bagyinka Éva - Budapest <br>Előző program: <b>VisualIx </b><br>2 hónap használat után​

Ha az eddig eltelt  idő használata után kellene eldöntenem , hogy ezt a programot válasszam vagy az általam ismert programok közül válasszak, (vagy akár ajánljak) a MedMaxPro program mellett döntenék.

Előnyök:
- megfelelő beállítások  és személyreszabás után egyszerűbb, gyorsabb
- egyszerű jelentésküldés, statisztikai adatok hozzáférése
- összeségében felhasználóbarát program, könnyen áttekinthető, gyorsan tanulható, korábbi programokhoz képest kevesebb idő alatt elsajátítható a használata
- gyorsabban, könnyebben áttekinthető a korábbi programhoz képest                          
pl: egyszerűbben jutok adatokhoz a beteg gyógyszereléséről, korábbi betegségeiről stb.​