V.I.R. - Várótermi Információs Rendszer

Az alábbiakban egy olyan rendszert szeretnénk bemutatni, amely gördülékenyebbé, és sokkal kényelmesebbé teszi a mindennapos rendelést.

Hogyan működik és hogyan segíti a munkát?

A rendszer kiépítése után minden beteg kap egy laminált, vonalkóddal ellátott kártyát, mely a vonalkódleolvasó segítségével jelzi Önnek és asszisztensének érkezését. Így sem Önnek, sem asszisztensének nem kell félbeszakítania a munkát és megnézni, hogy érkezett-e új beteg, mert azonnal láthatják a programban, hogy hány páciens várakozik még a rendelőben, s közülük ki az előjegyzett beteg. Ezután Ön egyszerűen kiválasztja a programban látható várakozó betegek közül a soron következőt, így a váróban lévő monitoron megjelenik az adott beteg sorszáma. Ezzel elkerülhető a nézeteltérés a betegek között, amely az érkezési sorrend miatt kialakulhat. Az kerül sorra, akinek sorszáma megjelenik a monitoron.

MedMaxPro-hoz és Praxis Pro-hoz integrálva

Mivel a V.I.R. rendszer közvetlen összeköttetésben áll a MedMaxPro-val és a Praxis Pro-val, így könnyedén kezelhetővé válik a bejelentkezettek listája. A háziorvosi programokon belül elérhető várólistán látható, hogy melyik beteg mikor jelentkezett be ill. az is, hogy az orvoshoz vagy esetleg a nővérhez. A listáról kiválasztott beteg sorszáma megjelenik a várótermi kijelzőn. 

Dr. Kovács Ildikó - Budapest, XI. kerület

“Köszönetemet szeretném kifejezni, hogy a rendelőmben használhatom az Önök által fejlesztett betegbehívó rendszert. Munkám gördülékennyé tételét nagyban megkönnyíti. Sokszor előfordult, hogy a váróban a betegek vitatkoztak, ki ki után jött. Nem hozott könnyebbséget a betegsorszám használata sem. Ez az elektronikus behívó rendszer a fentieket kiküszöböli, áttekinthetőbbé teszi számunkra , ki jött nővérhez, ki vár orvosi vizsgálatra és ami a legfontosabb, egy-egy telefonon jelzett lázas vagy rosszul lévő beteg megjöttét azonnal jelzi, így rögtön be tudjuk hívni a megfelelő ellátásra. 

A fentiekre figyelemmel mindenkinek csak ajánlani tudom!”